Her kan du tilmelde dig de bedste Office 365 kurser

20 October 2021
Silje Hansen

editorial

Microsoft er en af de største brands og virksomheder i hele verden. De har blandt andet udviklet nogle smarte og brugbare programmer som mange både bruger privat og i erhvervsregi. Det er f.eks. programmer som du kender som Word, Excel, Powerpoint og Note. Det er programmer man allerede begynder at arbejde med i folkeskolen og op gennem sit studieliv. Når man derfor bliver ansat i en virksomhed, er det noget de fleste virksomheder forventer at man kan arbejde med eller kender til. Her er der også mange virksomheder der stiller større krav til at man er rimelig habil i de forskellige programmer.

Hvis du derfor ikke føler at du er skarp nok til at arbejde i Excel eller Powerpoint, kan det være en god ide at tage et kursus i det. Der er flere gode Microsoft Office 365 kurser, som du kan vælge blandt. Dermed kommer du bredt omkring de forskellige programmer. 

Hvordan finder du det bedste Microsoft Office 365 kursus?

Hvis du er i markedet for at finde et kursus til dig selv eller din afdeling, er det væsentligt at undersøge de forskellige kurser. De forskellige kurser der bliver tilbudt er på forskellige niveauer. Her bør du som enkeltperson tage stilling til, hvilket kursus der passer til det niveau du er på i de forskellige programmer.

Hvis du som leder ønsker at udvikle din afdelings kompetencer til at bruge Office 365, er det også væsentligt at tilmelde dem et kursus der passer til det niveau de er på. Hvis det er for nemt spilder de bare tiden, og hvis det er for svært, vil de ikke få nok ud af kurset.

Her finder du de bedste Microsoft Office 365 kurser

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge, kan du med fordel besøge 4d.dk. De tilbyder flere forskellige kurser i Office 365.

More articles