Her finder du de bedste sharepoint kurser i København

01 November 2021
Silje Hansen

editorial

Sharepoint er en portal som Microsoft har udviklet. Man anvender typisk programmet til at dele viden og dokumenter med hinanden. Det er et program mange virksomheder benytter sig af, hvorfor det også er et af de største programmer Microsoft har udviklet. Det er særligt små og mellemstore virksomheder der benytter sig af Sharepoint, da man derfor ikke behøver at skulle investere i sin egen lokale Sharepoint server. Her kan du vælge som virksomhed kun at betale et lille beløb pr. bruger om måneden for at få adgang til serveren.

Microsoft Sharepoint kan på mange måder sammenlignes med skyen. Det er dog ikke lukket program af Microsoft, hvorfor det er for mange virksomheder er første skridt mod skyen.

Derfor er der mange virksomheder der arbejder med Sharepoint

Der er naturligvis en god grund til at mange virksomheder vælger at arbejde med Sharepoint. Det skyldes, at du som virksomhed kan sammenhæng mellem de forskellige projekter og afdelinger i virksomheder. Al data som I uploader i Sharepoint vil være i skyen. Det er dermed let tilgængeligt for virksomhedens ledelse og medarbejdere, når der er behov for at finde det frem.

Her kan I skabe forskellige projekter eller dokumenter, som kan blive delt mellem flere medarbejdere. Fordelen ved at arbejde i Sharepoint er at det automatisk bliver gemt. Det kan med andre ord beskrives som et fælles drev for virksomheden.

Lær at arbejde i Microsoft Sharepoint

Hvis du ønsker at blive bedre til at arbejde i Microsoft Sharepoint eller generelt bare vil lære at bruge programmet, så er det en god ide at tilmelde dig et Sharepoint kursus København. Det kan være en fordel, hvis du er jobsøgende, da flere og flere virksomhed benytter sig af dette program. 

Hvis du som virksomhed er nysgerrig om det er et program for jer, kan I vælge at sende en medarbejder på kursus for at blive klogere på det. 

More articles