Havetraktor eller robotplæneklipper – hvad skal jeg vælge?

27 December 2020
Maya Hindsberg

editorial

Er du nået til et punkt, hvor du ikke har energi til at slå dit græs mere? Det kan tænkes, at din  fysisk ikke kan klare det, at du ikke har tiden til at slå det 1 til 2 gange om ugen, eller måske gider du bare ikke. Så er det måske på tide at overveje alternativer. Husblog.dk foreslår en robotplæneklipper eller en havetraktor, afhængig af dit behov. For det er jo rart at have en have, som er pæn og vedligeholdt, men faktum er, at det kræver en del arbejde, for ikke alene skal man slå græs, men også så, luge og meget mere, så hvorfor ikke gøre det nemmere for sig selv?

Hvorfor en havetraktor?

Med en havetraktor kommer du nemt, bekvemt og hurtigt igennem havearbejdet. Det er et godt værktøj til at spare både tid og kræfter. Havetraktoren er også god, hvis du er typen, der har mange haveprojekter. Hvis du har en flot indrettet have med gangstier og blomsterbede, kan det også være svært at komme rundt med en traditionel græsslåmaskine, der kan en havetraktor være god, da den er lettere og mere behændig. Derudover er en havetraktor også god, hvis du gerne vil være aktiv i dit havearbejde, men har problemer med bevægeapparatet, da du blot kan sætte dig op i den og køre den rundt.

Slap af med en robotplæneklipper  

Græsslåning er en af de mindre interessante opgaver, når det kommer til havearbejde. Der er mange andre ting man hellere vil, og der kan en robotplæneklipper være svaret. Med sådan en skal du nemlig ikke tænke på at slå græs. Du indstiller den nemlig bare på det program, du skal bruge, og så finder den selv tilbage til en opladestation. Så kan du i stedet nyde solen og fokusere på andre og mere spændende haveopgaver, eller bare nyde solen.

More articles