Giv dit badeværelse et nyt look med maling af terrazzogulv

24 September 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Har du et kedeligt terrazzogulv på badeværelset, som du gerne vil have gjort noget ved? Du har sikkert undersøgt, hvad det vil koste at få det skiftet og fundet ud af, at det kommer til at koste dig en hel del penge. I stedet for at skifte det kan du dog få det malet. Det vil ikke komme til at koste dig nær så mange penge. Samtidig giver det dig mulighed for at skabe det look ude på badeværelset, som du ønsker, da det er muligt at male i mange forskellige farver. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med maling af terrazzogulv, er emaljering-af-badekar.dk. Navnet er måske lidt misvisende i forhold til lige denne opgave, men de kan også klare andre opgaver med maling ude på badeværelset. Udover terrazzogulve kan de for eksempel også male din brusekabine. 

Der er mange fordele for dig ved at vælge en professionel frem for at gøre det selv. Først og fremmest får du et flot resultat. Det kan være svært at skabe som amatør. Derudover får du et holdbart resultat. Det er jo ikke mindst vigtigt ude på badeværelset, hvor der er meget slid på gulvet hver dag. 

Vær modig med maling af dit gulv 

Når du får malet dit terrazzogulv, har du mange muligheder for at være modig i forhold til dit valg af farve. Hos emaljering-af-badekar.dk kan du vælge mellem mange forskellige typer af farver. Har du et ønske om et mintgrønt, turkis eller lyserødt gulv, kan du gøre det. 

Du har også mulighed for at vælge at få glimmerflager eller flager i guld, sølv eller sort i malingen. Dermed kan du give gulvet noget mere spil. Det kan være rigtig flot med sådan en effekt i gulvet og noget, som det kan være svært for dig selv at skabe. 

More articles