Fordelene ved at få malet dit badekar

21 October 2021
Steffen Hansen

editorial

Hvis du er en heldig ejer af et badekar, så skal du huske at passe godt på den. Hvis du synes dit badekar trænger til en kærlig hånd, så kan du overveje at få den malet. Hvad vi mener ved at “få malet dit badekar”, vil vi komme omkring i dette indlæg. Læs med her, og hør mere om de fordelene, der er ved at få malet sit badekar.

 

 

1. Hvis dit badekar er famlet i farve

Ligesom alt andet på et badeværelse, så kan et badekar også godt stå og komme til at se grim og kedelig ud. Særligt hvis du ikke passer godt på det. Det er særligt farven på dit badekar, der kan komme til at se kedelig ud. Der kan nemlig godt komme gule mærker efter bade, eller hvis du har farvet dit hår, så kan farven godt smitte af i badekarret. I stedet for at købe et nyt badekar, så kan du overveje at få den malet. Når man snakker om at få malet et badekar, så menes der, at badekarret får behandling og lagt en ny emalje. Så den gamle emalje slibes af, og påføres med noget nyt. Farven på dit badekar kommer til at se ud som nyt, og du kan sågar vælge en ny farve, fremfor den klassiske hvide. 

 

2. Nemmere at rengøre

Hvis du i forvejen har brugt en masse penge og tid på at skrubbe og skure dit badekar med alverdens rengøringsmidler, så kan en omgang emaljering hjælpe dig på vej til et pænere badekar. Med almindeligt rengøringsmiddel kan du kun fjerne en lille procentdel af det snavs og slid, der har sat sig fast i badekarret over tiden. Der er også visse rengøringsmidler, som du måske bruger, der kan modarbejde det, som er på badekarret. Derfor kræver det hårdere midler, der kan skade emaljen. Maling af badekarret er derfor en simplere metode at bruge.

Med maling af dit badekar vil du opleve, at dit badekar er nemmere at rengøre, og det kan virkelig få dit badeværelse til at se helt nyt ud. Hvis du er interesseret i at få malet dit badekar, så kan du søge på Google. Her kan du f.eks. skrive “male badekar”, og så se hvilke virksomheder der kommer frem, som du kan kontakte

More articles