Fordele ved at vælge parkeringskontrol af dine p-pladser

26 October 2020
Silje Hansen

editorial

Hvis du ejer nogle parkeringspladser gennem boligforeningen eller i din virksomhed, som er tilknyttet den ejendom du har kontor i, kan denne artikel være interessant for dig. Du kan som udgangspunkt gøre som du vil med dine parkeringspladser. Du kan vælge at bruge dem selv, til dine kunder eller vælge at tjene penge på dem, ved at man skal betale for brug af parkeringspladsen. 

Uanset hvilken løsning du vælger for din parkeringsplads, kan du ved at vælge parkeringsservice eller parkeringskontrol sikre at der ikke er nogle der benytter parkeringspladsen, som ikke bør have adgang til parkeringspladsen. Det kan særligt være frustrerende, hvis du har en boligforening med parkeringspladser, og beboer ikke kan bruge dem, da de bliver optaget af andre der bor i ejendommene ved siden af. 

Disse fordele kan du opnå ved at vælge det rette parkeringsfirma

Der er flere fordele ved at vælge et parkeringsfirma til at varetage dine parkeringspladser. Det er en opgave der er tidskrævende, hvor du gennem et parkeringsfirma kan få overvåget dine parkeringspladser flere gange om dagen. Dermed undgår du at der er andre end dine beboer eller medarbejder der benytter sig af parkeringspladserne. 

Når du skal vælge et parkeringsfirma, bør du vælge et hvor du kan være med til at lave reglerne for parkeringspladserne. Der skal være mulighed for at du enten kan vælge at registrere de biler der må holde parkeret der med en digital app eller ved fysiske parkeringstilladelser. 

Hvilken parkeringskontrol skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket parkeringsfirma du skal vælge til parkeringskontrol? Så kan vi varmt anbefale dig at vælge det danskejet parkeringsfirma unopark.dk. Her får du en landsdækkende service, hvor du helt gratis kan komme i gang. Unopark sørger for at installere skilte og standere, så det er let at antyde for folk, når de skal parkere deres biler.  

More articles