Forbered dig på sproget inden en sexchat

05 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvis man skal have det bedste ud af en sexchat, så bør man kunne finde ud af at skrive.

Og det skal man kunne på flere niveauer, for vi mener ikke bare, at man rent grammatisk kan finde ud af at skrive, om det er på dansk, engelsk, eller hvordan man nu ellers har tænkt sig at skrive sammen undervejs i den her sexchat.

Det er også noget med, at man formår at bruge sproget, så man kan skabe billeder, en stemning og meget andet, når man skriver.

Det behøver man slet ikke at være forfatter for at kunne, for det drejer sig om at være i situationen og kende den eller dem, som man skriver sammen med.

Der findes de “lette” sexchatte, hvor ordene mere er en undskyldning for at vise billeder til hinanden eller aftales at mødes, men hvorfor ikke udnytte sproget til fulde, når man nu har det?

Lav en erotisk samtale med en sexchat

Du kan måske huske det fra pornoblade, når der var skrevne historier, hvordan de kunne ophidse en, når man selv skulle danne sig billeder.

Eller når ens kæreste efterlod en sød besked sammen med nogle vovede udtalelser og oplæg til sex – så kunne man nemlig gå at glæde sig hele dagen til at ses, fordi man allerede havde startet akten med forspil på den måde.

Som sagt skal man ikke være den store journalist for at kunne finde ud af den slags, men man kan jo efterligne ens idoler og se, hvordan de skriver og formulerer sig, og så overfører man det til den, man skriver sammen med.

Nogle gange er der også mulighed for tale til skrift, hvis man er ordblind, eller man formulerer sig bedre ved at tale, og så kan man få det ned på skrift.

Forsøm ikke den frække mulighed, som der ligger i det skrevne sprog.

Flere Nyheder