Flydespartel – ideel til renovering af gulve

21 July 2022
admin

editorial

Er dit gamle gulv gået hen og blevet skævt og slidt at se på? Så bør du overveje at lade det renovere. Til dette formål kan du vælge at hyre en professionel gulvmand. Men du kan også vælge at gøre det selv.

Til dette formål skal du selvfølgelig bruge en del remedier. Du skal blandt andet bruge et stærkt og holdbart materiale som kan anvendes i forbindelse med nivellering af gulv. Og her kan du med fordel vælge flydespartel.

Hvad er flydespartel?

Flydespartel er et stærkt, cementbaseret produkt. Det bruges til udjævning af gulve og er derfor også velegnet til brug i garager og værksteder. Flydende afretningslag er meget stærkt og holder godt i lang tid

Hvordan bruger du flydespartel?

Flydende spartelmasse bruges som underlag, når du f.eks. skal lægge fliser, trægulve, klinker, vinyl- eller epoxygulve, og du kan få flydende spartelmasse, der kan bruges både indendørs og udendørs.

image

Flydende spartelmasse tørrer ret hurtigt, hvilket betyder, at det ikke tager lang tid, før den er hærdet nok til, at du kan gå på den. En høj temperatur gør tørretiden hurtigere. Det er derfor også vigtigt, at du ikke tænder for gulvvarmen, før din flydende spartel er helt hærdet.

Hvis du er på udkig efter et stærkt og holdbart materiale til dit gulv, så er flydende spartelmasse et godt valg. Det er nemt at bruge og tørrer hurtigt, så du kan have dit nye gulv klar på ingen tid, hvorfor ikke prøve det selv? Du vil måske blive overrasket over, hvor nemt det er!

Kan jeg selv anvende flydespartel?

Ja, det kan du! Hvis du selv vil prøve det, anbefaler vi, at du læser vejledningen på pakken grundigt, før du bruger den. Det er vigtigt, at du følger instruktionerne korrekt for at opnå et godt resultat.

Du kan købe flydespartel online på bbbetongulv.dk

More articles