Find brugt Tesla til salg hos online forhandler

21 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du forelsket i biler af mærket Tesla? Så er du ikke alene. Den flotte og eksklusive el bil med sit lydefri design og sin miljø og klima venlige profil er et hit blandt bil entusiaster over alt i verden.

Tesla – kongen af el biler

Tesla har været på markedet med vel designede og innovative el biler siden 2008. Her kørte den første Tesla Roadster af samlebåndet og ud på de amerikanske veje. Siden har Tesla indtaget hele verden med sine lækre og smukke el biler. Tesla er notorisk berømt for smukt og elegant design og en høj grad af komfort i de utroligt lækre kabiner.

Der er ikke skortet på kvaliteten hverken når det gælder udformning eller materialer – og Tesla biler er samtidig spækket til randen med avanceret state of the art elektronisk udstyr som gør hver en køretur til en fest. Derfor er Tesla en populær og eftertragtet bil, og et brand som over hele kloden står for elegance, kvalitet og køreglæde. Det var dog først da Tesla Model S blev lanceret i 2012 at Tesla vandt indpas i Danmark.

Den dag i dag sælges Tesla Model S stadig i Danmark – til de, som har råd til at erhverve sig sådan en. Tesla biler hører nemlig ikke just til blandt de billigste på markedet, men har placeret sig solidt i luksus klassen blandt alle de hæderkronede brands. Samtidig gør de høje afgifter på nye biler i Danmark at det er de færreste som har råd til at anskaffe en spritny Tesla – i hvert fald ikke uden at sætte sig i betragtelig gæld.

Således triller der stadig ikke imponerende mange Tesla biler rundt på de danske veje. Og derfor bugner brugtvogns markedet heller ikke just af brugte biler af mærket Tesla.

Du kan dog finde et solidt udvalg af brugt Tesla til salg på Biltorvet.dk

More articles