Fiks din iPhone X skærm derhjemme

23 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Da iPhone X blev lanceret i 2017 satte telefonen helt nye standarder for smartphone design. Den store, flotte skærm og det knivskarpe kamera er stadig state of the art når det gælder iPhone produkter. Og den lækre telefon holder stadig på alle punkter.

Er du en af de mange danskere som valgte at investere i en iPhone X føje år tilbage er du sikkert stadig glad for din fine telefon. Fungerer din iPhone X upåklageligt er der da heller ingen grund til at skifte den ud. Smartphones er generelt temmelig dyre i anskaffelse, og du vil sagtens kunne have glæde af din iPhone X i mange år endnu hvis altså du passer godt på den.

Hvad gør jeg hvis min iPhone X skærm går itu?

Der skal dog desværre ikke særlig meget til førend din smukke telefon lider døden. Et uheldigt fald fra selv lav højde ned på et hårdt underlag – for eksempel beton, cement eller asfalt – kan få det skrøbelige frontglas til at splintres i tusinde stykker.

iphone x skærm

Selv om skærmen på en iPhone X er slidstærk og modstandsdygtig over for det meste er den samtidig telefonens svage punkt. Hvis du er heldig kan du således slippe med skrammer i telefonens kanter eller ved hjørnerne hvor de ikke har det store at sige.

Men er uheldet for alvor ude vil telefonen være ganske ubrugelig på grund af det splintrede display. Du kan ikke få adgang til funktionerne – og så er telefonen ikke meget værd. Og da det koster en mindre formue at reparere en iPhone X skærm vil de fleste nok vælge at skrotte telefonen og købe en ny en af slagsen.

Køb iPhone X reparationskit online

Den gode nyhed er at du ikke behøver at bruge formuer på hverken reparation eller anskaffelse af ny telefon. Du kan hos Phone-Parts.dk bestille såvel skærm som værktøj til selv at reparere din iPhone X skærm – læs mere på Phone-Parts.dk.

More articles