Få mere lys ind i stuen med en dobbelt altandør

26 April 2022
Astrid Pedersen

Når du isætter en dobbelt altandør i stedet for en enkeltfaget en af slagsen får du mulighed for at lukke dobbelt så meget lys ind i det tilhørende rum. Dette kan gøre en kæmpe forskel for rummets udtryk. Du vil opleve at rummet liver op på en helt ny måde. Og du vil kunne få glæde af dette hele året rundt – ikke kun i løbet af sommeren.

Effektiv udluftning med en dobbelt altandør

Med en dobbelt altandør kan du for alvor lufte ud. Når du smækker begge døre op på vid gab får du masser af luft ind i rummet. Dette kan være en kæmpe fordel hvis du ønsker at lufte ud i stuen eller i dit soveværelse på effektiv vis.

Om sommeren, når det er varmt hele dagen lang, kan du have dørene stående åbent hele dagen lang. Når du laver gennemtræk vil den milde brise svale din bolig så der er til at holde ud at være.

image

Mere plads med en dobbelt altandør

Vælger du at installere en dobbelt altandør vil du kunne invitere gæster, og få langt bedre glæde af såvel altanen som af det tilhørende rum. Du vil kunne bruge altanen på en måde så der bliver plads til alle uden at nogen kommer til at føle sig afskåret fra resten af selskabet.

Vælg en dobbelt altandør i høj kvalitet

Står du for at skulle vælge en dobbelt altandør til din altan skal du være opmærksom på at der her er tale om en udvendig dør. Det betyder at døren skal kunne holde til de danske klima forhold med alt hvad dette indebærer af svingende temperaturer og varierende luft fugtighed samt diverse former for nedbør. Derfor bør du vælge en dobbelt altandør i solide materialer og et stærkt design.

Du kan finde hvad du søger på Klarfonster.se

More articles