Få hjæp til boligens VVS i Kastrup

22 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når du bor i eget hus, er du selv ansvarlig for at have kontakt til dygtige håndværkere, som kan hjælpe dig, når det brænder på. Her er ingen vicevært, som kan hjælpe dig – og derfor er det rigtig smart at kende de lokale elektriker- og VVS firmaer.

Med en god elektriker eller VVSer ved hånden ved du præcis hvem du skal kontakte når strømmen svigter eller et vandrør springer læk. Og du vil altid kunne få hjælp i forbindelse med renoveringen af din bolig hos en autoriseret fagperson som kender dine installationer og dermed har de stærkeste forudsætninger for at kunne skabe et holdbart og forsvarligt resultat.

Kan jeg ikke bare selv fikse rørene?

Når der skal udføres arbejde på de faste installationer i din bolig skal der autoriseret personale på banen – dette gælder såvel el som VVS. Det er simpelt hen forbundet med alt for stor en risiko selv at rode med kabler og rør i boligen. Derfor er det vedtaget ved lov at dine el installationer kun må røres af en autoriseret elektriker – og at du skal have fat på en autoriseret VVS installatør når du skal have fikset gas, vand eller varme i boligen.

Hvilken VVS installatør på Amager skal jeg vælge?

Har du således brug for hjælp i forbindelse med en renovering eller modernisering af køkken eller badeværelse skal du kontakte en autoriseret VVS installatør. Det er en god idé at vælge en lokal en af slagsen. Fordelen ved at vælge en VVSer som bor tæt på din bolig er at du kan regne med hurtig respons og ditto udrykning i akut opståede nødsituationer. Og dette kan sikre at skadens omfang bliver reduceret.

Er du bosiddende i Kastrup kan du med fordel vælge Claus A. Axmark VVS som din VVS installatør. Læs mere på virksomhedens hjemmeside https://caavvs.dk/vvs-kastrup/ 

More articles