Få hjælp til logistik hos din lokale vognmand i Sønderjylland

14 February 2020
Astrid Pedersen
Få hjælp til logistik hos din lokale vognmand i Sønderjylland

Som entreprenør eller anden form for selvstændig erhvervsdrivende med et transport behov er det en fordel for dig at have kontakt til en dygtig lokal vognmand. Har din virksomhed beliggenhed i det sønderjyske, kan du med fordel kontakte Vognmandforretning Peder Schmidt.

Hvem er Vognmandforretning Peder Schmidt?

Vognmandforretning Peder Schmidt er din vognmand i Sønderjylland. Hos Vognmandforretning Peder Schmidt finder du, foruden glade, dygtige og erfarne medarbejdere, en utroligt omfattende og varieret vognpark bestående af lastvogne og kranbiler samt et bredt sortiment af containere til udlejning.

Vognmandforretning Peder Schmidt er leveringsdygtig i alle vognmands relaterede ydelser fra transport af materialer – for eksempel grus – over kraning af materiel og maskinel til større logistik planer og transport i ind og udland.

Levering af grus ved Vognmandforretning Peder Schmidt

Blandt de mange spidskompetencer hos Vognmandforretning Peder Schmidt finder du levering af grusmaterialer. Vognmandforretning Peder Schmidt tilbyder levering af diverse former for grus og sand – uanset om børnehaven skal have leveret sand til sandkassen, eller du som entreprenør skal have leveret større mængder grus, perlegrus eller skærver til dit bygge projekt. Vognmandforretning Peder Schmidt råder over et større gruslager, og du har mulighed for selv at afhente dit på forhånd bestilte grus, eller få det leveret med tip, i container eller med grab eller kran.

Få hjælp til dit entreprenør arbejde hos Vognmandforretning Peder Schmidt

Hos Vognmandforretning Peder Schmidt har du mulighed for at leje containere, som er yderst brugbare i forbindelse med bortskaffelse af eksempelvis bygge affald. Containere fra Vognmandforretning Peder Schmidt fås i mange forskellige størrelser, åbne såvel som lukkede. Vognmandforretning Peder Schmidt hjælper selvfølgelig gerne med opstilling samt hentning om tømning af containerne efter aftale.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på vognmands tjenester hos Vognmandforretning Peder Schmidt – kig ind forbi hjemmesiden på pederschmidt.dk og læs mere.

More articles