Få hjælp til istandsættelsen hos dit malerfirma i Holte

20 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Omkranset af smukke skove og tæt på den idylliske furesø finder vi Holte – den nordligst beliggende bydel i Storkøbenhavn. Holte er en stationsby med direkte S togs forbindelse til hovedstaden samt en række busser som kan transportere dig til alle steder i det smukke Nordsjælland.

Holte hører til den rige og veldrevne Rudersdal Kommune, som er berømt for lækre natur områder og en sand mangfoldighed af kulturelle tilbud. Børnefamilien vil med sikkerhed finde sig til rette i Holte, som tilbyder nogle af de bedste skoler i regionen og gode pasnings muligheder for de mindste i kommunens gode institutioner. Og så er det nemt at komme hurtigt ind til København fra Holte via enten tog eller motorvej, hvilket gør byen ideel for pendlere.

Lad et malerfirma i Holte hjælpe dig med at sætte den nye bolig i stand

Står familien for at skulle flytte til en ny bolig i skønne Holte kan I sikkert ikke vente med at flytte alle jeres ejendele ind. Især ikke hvis disse har været pakket ned under hele jeres boligjagt, som måske har varet mange måneder. Men her bør I tøve en kende og overveje om ikke indflytningen kan vente blot fjorten dage mere. På den måde kan I nemlig komme ordentligt i bund med småreparationer og renovering af boligen.

Selv om der hverken skal opføres om eller tilbygning er det stadig en god idé at få overstået malerarbejde samt gulvafslibning og efterbehandling forud for indflytning. Disse opgaver er alt andet lige nemmere at udføre mens boligen står tom og umøbleret. Og har I ikke hverken tid eller overskud til selv at varetage disse opgaver kan I med fordel overlade dem til en dygtig og erfaren maler.

Ham eller hende kan I finde hos den lokale afdeling af Malerkanonen – dit malerfirma i Holte. Læs mere på Malerkanonen.dk

More articles