Få hjælp til dit malerarbejde, når hjemmet skal sættes flot i stand

12 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går i overvejelser omkring ændring af din boligs indretning, bør du gå all in. Det betyder, at du foruden nye møbler og nyt decor også skal tænke såvel væggenes, gulvenes og gardinernes farve ind i projektet.

Du kan købe nok så mange designer møbler, og lyse rummet op ved hjælp af dyre lamper. Hvis væggene fremstår nussede og snuskede, og gardinerne er grimme og falmede – og ingen af delene matcher hverken rummets farve holdning eller dets stilistiske udtryk – er såvel arbejde som penge spildt.

Du kan således lige så godt belave dig på en mindre renovering, når boligen skal fornys. Og så kan du til gengæld virkelig glæde dig, når projektet er vel overstået, og det færdige resultat er helstøbt og fuldendt.

Få friske og flotte vægge med hjælp fra professionel maler

Når væggene i forbindelse med dit forestående stilskifte skal have en ny frisk kulør, er det en rigtig god idé at få fat på en dygtig maler. Du tænker måske, at du sagtens selv kan klare at smøre lidt maling ud på de slidte vægge. Men her skal du huske, at hvis malerarbejdet skal gøres ordentligt, og resultatet skal være smukt og ensartet, kræver det en del forarbejde. Væggene skal slibes og primes – og sidder der gammelt tapet, skal dette rives ned. Du kan rolige sætte mindst en dag af per rum, der skal males, alene til forarbejdet. Og når første lag maling er smurt på, skal det have lov at tørre, hvilket betyder, at selve malerarbejdet snildt kan tage mange dage.

I stedet kan du vælge at overlade denne opgaver til en faglært håndværker. En maler kan samtidig på baggrund af sin erfaring og ekspertise hjælpe dig med rådgivning omkring farver, materiale og udførelse.

Du kan få et tilbud på professionelt udført maler arbejde på Malerkanonen.dk

More articles