Få hjælp til afvænning hos en misbrugskonsulent

17 August 2019
Astrid Pedersen

editorial

Noget af det værste, man som mor, far, bror, søster, kæreste eller ægtefælle kan opleve, er når en af de personer, som står én nærmest, udvikler et afhængigheds betinget misbrug. Det er lige meget, om objektet for afhængigheden og det deraf følgende misbrug er alkohol, hårde stoffer, hash, marijuana, receptpligtig medicin, spil eller sex – et misbrug er et misbrug, og fører kun dårligdomme og personlig ruin med sig.

Min ægtefælle eller kæreste er misbruger – hvad gør jeg?

Hvis du er i et tæt forhold med en misbruger, er det vigtigt, at du skrider til handling så hurtigt som muligt. Samtidig er det vigtigt, at du ikke udelukkende tager opgaven på dig selv, men opsøger hjælp dertil. Det er aldrig for sent at rette op på sit liv, og komme ud af afhængigheden – men når misbruget har nået et vist stadie, er der brug for professionel assistance. Og du sætter dig selv i stor risiko, hvis du ikke får hjælp fra såvel andre vigtige personer som fra professionelle inden for misbrugsbehandling, når du står for at skulle foretage den vigtige, men svære, konfrontation.

Behandlingscenter Søby Park rådgiver og vejleder gerne omkring hvorledes du gennemfører konfrontationen, og samtidig får skabt en motivation hos den misbrugsramte for at indgå i et behandlings forløb. Hos Behandlingscenter Søby Park kan du kontakte en misbrugskonsulent med mange års erfaring inden for området – de ved, hvad der virker, og hvorledes man skal gribe hele situationen an.

Misbrugsbehandling i professionelle og trygge rammer på Behandlingscenter Søby Park

Behandlingscenter Søby Park tilbyder misbrugsbehandling med en høj succesrate. Med et behandlingsforløb af cirka fem ugers varighed på Behandlingscenter Søby Park har den misbrugsramte en høj sandsynlighed for at komme ud af afhængigheden, og videre med et liv uden misbrug og afhængighed. Læs meget mere om misbrugsbehandling på behandlingscentersoebypark.dk

More articles