Få dit pæne gulv tilbage

20 May 2020
Søren Black

editorial

Fjerner alle spor af slitage

Der er skal bare et væltet glas rødbedesaft eller et par høje hæle til, før at dit trægulv får grimme mærker og misfarvninger, som det ikke sådan lige er at komme af med. Men også det daglige slid på gulvet kan med tiden ses på træplankerne. For træ er et levende materiale, der med tiden bliver mindre kønt at se på, når det bruges til gulvbrædder. Heldigvis så tilbyder GulvKanonen ApS dig en effektiv gulvafslibning, der kan fjerne alle spor af rødbeder, damesko og alt det andet, der kan slide på sådan et trægulv. I stedet får du et gulv, der er så pænt, som da det blev lagt den allerførste gang. Med en gulvafslibning slipper du også for at skulle lægge tæpper rundt i huset, der hvor slitagen er allermest synlig.

Få lak og vejledning med i købet

GulvKanonen holder til i Skovlunde, men udfører gerne gulvafslibning og andre behandlinger af dit gulv i hele Danmark. Udover gulvafslibning kan du også få udført en afhøvling af dit gulv, hvis det viser sig at være så slidt, at en slibning ikke helt kan række. Når du får besøg af GulvKanonen, så bliver du tilbudt hele pakken. Det betyder rent praktisk, at du også kan få gulvet lakeret, når nu du alligevel har ryddet stuen for at gøre plads til GulvKanonens dygtige håndværkere. Derudover får du en udførlig vejledning med i købet, så du ikke er i tvivl om, hvordan du skal passe og pleje dit gulv fremover.

Finke og effektive folk

Service er nøgleordet for GulvKanonen. Derfor udføres arbejdet altid af et par flinke folk, der hurtigt og effektivt får givet dit gulv den behandling, du har bedt om. Er du i tvivl, kan GulvKanonen rykke ud og inspicere dit gulv og dernæst fortælle dig, hvilken omgang, gulvet trænger til. Men uanset hvilken gulvbehandling du bestiller hos MalerKanonen, så får du et virkelig flot resultat, du kan glæde dig over i mange år fremover.

More articles