Få den lækreste mad ud af huset til din sommerfest

16 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal dine gæster rigtig forkæles i forbindelse med sommerens mange fester på din matrikel? Så bør du overveje at bestille mad ud af huset hos et velrenommeret catering firma.

Hvorfor ikke bare selv stå for maden?

Måske tænker du at det er for dyrt at bestille mad ud af huset. Du kan jo sikkert sagtens selv forestå indkøb og madlavning til din fest. Og så kan du spare en del penge på den konto.

Men her skal du tænke på at du, såfremt der kommer meget mere end ti gæster til din fest, kommer til at skulle bruge meget lang tid i køkkenet. Foruden den tid du skal bruge på indkøb og på at finde frem til opskrifter på de retter du gerne vil servere, skal du påregne en del tids forbrug i forbindelse med selve tilberedningen.

Samtidig kan du hurtigt komme ud i problemer hvis dit køkken – og dine køle faciliteter – kune har standard størrelse. Du skal overveje hvorledes du har tænkt dig at opbevare såvel råvarer og ingredienser som de færdig tilberedte retter. Og efter al sandsynlighed vil du komme til at tilbringe mere tid over komfuret end sammen med gæsterne på selve dagen.

Hvor kan jeg bestille mad ud af huset i top kvalitet?

Leder du efter en leverandør af mad ud af huset, og må maden gerne holde en høj standard til en rimelig pris? Så er det Kokken og Jomfruen du skal tjekke ud.

Kokken og Jomfruen har igennem flere årtier betjent selskaber, fester og receptioner med veltilberedte retter til menuer og buffet anretninger. Hos Kokken og Jomfruen er du garanteret solid kvalitet til nogle af markedets laveste priser på mad ud af huset.

Du kan læse mere om Kokken og Jomfruen, og bestille mad ud af huset via virksomhedens online bestillings modul på hjemmesiden https://www.kokken-jomfruen.dk/.

More articles