Få den bedste skønhedsbriks til din klinik

14 April 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du til daglig driver en skønhedsklinik, en massageklinik, du arbejder som fodterapeuet eller lignende, så er det et absolut must med en god skønhedsbriks. Med den helt rette skønhedsbriks kan du nemlig give alle dine kunder en lidt bedre oplevelse, når de kommer ind til en behandling ved dig. 

Sådan finder du den bedste skønhedsbriks

Når du skal finde en ny skønhedsbriks, så er det med at være ekstra grundig, før du investerer i en. Skønhedsbriksen har nemlig meget at sige for den komfort, dine kunder får, når de skal lægge sig ned til en afslappende behandling. 

Hvilke funktioner skal skønhedsbriksen have? 

Som det første kan du forholde dig til, hvad din nye skønhedsbriks skal kunne. Ønsker du f.eks., at der er flere separate sektioner fra benene og ned, som kan indstilles forskelligt? Det kan eksempelvis være ekstra relevant for dig, som tilbyder fodbehandlinger. Eller har du særlige ønsker ift. en justerbar hovedstøtte? Jo bedre du er til at spore dig ind på behovene til en skønhedsbriks, desto større er chancerne for, at du dine kunder kommer til at ligge ekstra godt. 

Er din skønhedsbriks nem at rengøre? 

Noget du også bør forholde dig til er, om skønhedsbriksen er nem at rengøre og vedligeholde. I og med at du har en masse forskellige klienter liggende i stolen i løbet af dagen, så er det også ekstra vigtigt, at du har mulighed for at spritte den godt af eller køre en våd klud henover. Den bedste skønhedsbriks kan derfor også være en, som er ekstra praktisk ift. rengøring i hverdagen. 

Er skønhedsbriksen nem at styre? 

En tredje ting du kan rette fokus mod er, hvor nem briksen er at styre. Du kan nemlig få brug for at indstille den på mange forskellige måder i løbet af en dag, og derfor skal den også gerne være nem at betjene. 

More articles