Få den bedste hjælp hos din lokale tømrer i København

28 marts 2020
Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp hos din lokale tømrer i København

Leder du efter en dygtig og kompetent tømrer i København – og må vedkommende gerne have en bred horisont? ÅS kan du roligt kontakte tømrerfirmaet Raunstrup.

Hvad tilbyder tømrerfirmaet Raunstrup?

Tømrerfirmaet Raunstrup er en landsdækkende tømrer og snedker virksomhed med afdelinger i stort set alle de større danske byer – her under Silkeborg, Århus, København, Odense, Vejle og Randers. Der ud over har tømrerfirmaet Raunstrup sit hoved kontor inden for byggeri, bygnings service og tømrer virksomhed i Århus, hvor den fælles administration holder til.

Tømrerfirmaet Raunstrup råder over en bred vifte af kompetencer og tilbyder derfor hjælp med såvel tømrer og snedker arbejde for private og virksomheder som assistance i forbindelse med større bygge projekter og øvrig entreprise. Ingen opgave er for stor eller for lille for tømrerfirmaet Raunstrup, som gennem tiderne har påtaget sig at løse opgaver inden af mange forskellige typer – lige fra anlæggelse af trædæk på terrasser i private boliger til opførelse af sports og idræts anlæg samt opgaver relateret til aptering og total entreprise.

Faktisk fungerer tømrerfirmaet Raunstrup som både hoved og total entreprenør over hele landet. I denne sammenhæng er tømrerfirmaet Raunstrup kendt for sine innovative tilgang til diverse opgaver og høje professionalisme gennem hele projektet. Tømrerfirmaet Raunstrup er med fra start til slut, og leverer gennem arbejdede og vel gennemtænkte oplæg til projektering og opførelse – oplæg, som giver et solidt overblik over alle aspekter ved byggeriet så som økonomi, byggestyring og tidsramme.

Hos tømrerfirmaet Raunstrup er kvaliteten i højsædet, både når det handler om de anvendte materialer som når det kommer til medarbejdernes kvalifikationer og håndværksmæssige evner. Derfor er det kun de allerdygtigste faglærte håndværkere, som arbejder hos tømrerfirmaet Raunstrup. Og det er din garanti for et stykke vel udført arbejde, med det smukkeste og mest holdbare slut resultat.

Du kan læse meget mere om tømrerfirmaet Raunstrup, og kontakte virksomheden, på raunstrup.com

Flere nyheder