Få bedre resultater med stærke SEO tekster

05 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Sælger du varer i høj kvalitet via din webshop, men mangler der kunder i butikken og flow i kasseapparatet? Så er der stor sandsynlighed for at din online shop ikke er optimeret til at kunne findes af de kunder som benytter Google. Og derfor bør du få den rette hjælp til optimering af webshop hos en dygtig SEO-tekstforfatter.

Hvad er en SEO-tekstforfatter?

En SEO-tekstforfatter, eller en SEO-skribent som en sådan fagperson også benævnes, er en tekstforfatter som har specialiseret sig inden for fremstilling af tekst til web. Til forskel fra eksempelvis en technical writer eller en copywriter er en SEO-tekstforfatter således fagligt funderet i de nyeste SEO trends og content marketing metoder, og vil dermed have de stærkeste forudsætninger for at kunne levere den helt optimale tekst til hjemmeside.

Hvordan kan en SEO-tekstforfatter hjælpe mig?

En SEO-tekstforfatter har sin store kompetence inden for optimering af indhold på websites eller i online shops, og vil således kunne hjælpe dig med at booste din hjemmeside. Ved dette kan du opnå en bedre placering på Googles søgeresultat sider og samtidig blive bedre til at fange og fastholde potentielle kunders opmærksomhed.

En velskrevet kategoritekst vil for eksempel kunne hjælpe kunderne med at træffe den rette beslutning om hvilket produkt han eller hun skal købe i din webshop. Og en informativ og spændende blog artikel, som uddyber fordele og fortræffeligheder ved de enkelte varer i den online shop, vil kunne give dine leads et yderligere købs incitament.

Hvor finder jeg en god SEO-tekstforfatter?

Du bør se dig godt for når du vælger den tekstforfatter som skal hjælpe dig med at skabe øget salg og bedre SEO. Du bør finde din SEO-tekstforfatter hos et content marketing bureau som for eksempel Wordpens hvis du vil være helt sikker på at din nye tekstforfatter leverer varen. Kontakt Wordpens via wordpens.com

More articles