Et nyt badekar på kun 4 timer? Det er faktisk muligt!

17 September 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvis du hører sådan noget med, at du kan få et nyt badekar på 4 timer, så skulle man tro, at man har at gøre med nogle superhelte af nogle håndværkere, der kan arbejde imponerende hurtigt, men samtidig sørge for at lave det i den bedste kvalitet.

Og ellers må det jo være noget sjusk, man ender med at stå med, for det må da være umuligt at kunne få sig et nyt badekar på blot 4 timer?

For du har måske endda sådan et badekar, hvor det er en integreret del af badeværelset, så man næsten skal hen at renovere badeværelset, hvis man vil have sig et nyt badekar, og det ved du – af erfaring – at man ikke bare kan gøre på fire timer, der skal en hel del timer til, og det kan ende med at tage flere timer.

Selv hvis du har et fritstående badekar, hvor man “bare” lige skal koble vandet fra, så lyder det vildt, at man kan fjerne det gamle og sætte det nye til på så kort tid af fire timer.

Det nye badekar på fire timer er sådan set det gamle badekar

Men det smarte trick er sådan set, at man har at gøre med, at man fikser det badekar, som allerede har, så det kommer til at skinne og funkle, så det ligner, man lige har købt det – og nogle gange ser det endda pænere ud, end da man købte det!

Det er sådan noget med at kigge på emaljen, maling og mere til, og den forskønnelse kan man sådan set gøre på fire timer, og det bliver grundigt og udført af nogle professionelle folk, der ved, hvad de laver.

Tænk sig, at du bare skal afsætte fire timer, og så står du med et badekar, der ligner noget, der lige er blevet sendt ud fra fabrikken!

More articles