Drømmer du om et håndlavet bord lavet i planker? Så læs med her

16 May 2022
Kamilla Sonne

editorial

Et håndlavet bord lavet i planker er noget helt specielt. Her får du nemlig et både smukt og funktionelt bord, som passer ind i de fleste hjem, og som alligevel er helt unikt.

De fleste skandinaviske hjem inviterer naturen indenfor ved hjælp af træ og andre naturmaterialer i en eller anden form. Derfor er det ikke underligt, at et håndlavet bord lavet i planker er et populært valg blandt danskerne.

Hvad enten du har brug for et mindre eller større spisebord end dit gamle, eller du blot drømmer om noget forandring i stuen, så kan et håndlavet bord lavet i planker være svaret på netop det, du har behov for.

Indretning / bolig

Få meget bord for pengene

Man kan tydeligt se og mærke, når noget er lavet i hånden, og der virkelig er kælet for detaljerne. Et håndlavet bord lavet i planker er ingen undtagelse.

Men nu tænker du måske, at det lyder som en utroligt dyr løsning. Det behøver det dog ikke være, afhængigt af hvor du finder dit bord.

Tværtimod kan du være sikker på at få utroligt meget for pengene, hvis du køber et håndlavet bord lavet i planker hos Hipstory.

De har nemlig et stort udvalg af lækre plankeborde til priser, hvor de fleste kan være med.

Find et håndlavet bord lavet i planker allerede i dag

På deres hjemmeside kan du nemt og hurtigt få et overblik over alle de muligheder, du kan vælge imellem, når du sætter jagten ind på et håndlavet bord lavet i planker.

Der er mange fordele ved at vælge et træbord frem for andre materialer. Ud over at det er pænt og naturligt – og dermed også bæredygtigt – er det nemlig også hårdført og robust. Det kan derfor modstå lidt af hvert og er din garanti for, at du har et flot bord mange år ud i fremtiden.

More articles