Disse programmer er et must at kunne på kontoret

24 September 2021
Steffen Hansen

editorial

I takt med moderniseringen af diverse erhvervsbrancher er de fleste virksomheder i dag digitalt baseret, eller har adgang til tekniske midler. Dette betyder selvfølgelig, at alle medarbejderne skal kunne begå sig på en computer, og i de daglige programmer, brugt på kontoret.

I denne artikel vil vi give dig 3 Office 365 kurser, der er gode at tage før du bliver ansat på et kontor, eller hvis du måske allerede er det, og har brug for en opfrisker. Læs med her og lær hvilke programmer du skal kunne.

Word

Word er et program, der er en vanesag for de fleste mennesker, da vi siden 00’erne har anvendt Word eller lignende tekstprogrammer på skolecomputere. Er du fra før 00’erne er det måske på tide at lære Word at kende.

Du kan lære mere om Word, ved at søge på internettet hvor der er et hav af kurser til rådighed. Du kan også finde mere info om Word hos 4d.

Excel

Excel er et must at kunne, hvis du arbejder med tal. De fleste handelsudannede har arbejdet hele deres uddannelse i lige netop Excel. Er du ikke fra en handelsuddannelse, eller har du aldrig arbejdet i Excel, er dette et godt program at lære, til dig der skal i gang med tal eller budgetter. Excel kan være et program, der er udfordrende, derfor anbefaler vi et kursus hos 4d. 

PowerPoint

Et godt og veldesignet PowerPoint er essentielt for en god præsentation. Hvis dit PowerPoint halter, mister du måske publikums interesse, og derved mister du chancen for at få din pointe ud. Det kan også være at du har styr på designet, men teknikken halter. Her har du måske brug for hjælp.

Du kan læse mere om, hvor du kan få hjælp med PowerPoint og de andre programmer hos 4d under Office 365 kursus københavn.

More articles