Det er svært at sige, når der skal udskiftes fra Love Lingeri

22 September 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan handle hos Love-Lingeri af mange årsager, om det er for at vise, at man holder af en anden person, vil give ens partner noget sexet, at man vil tænde hinanden i soveværelset eller noget helt andet.

Mange mennesker har gavn af at handle herfra, da der er meget spændende at gå i krig med, om man så er et ungt par, eller man er et ældre ægtepar, som der nyder hinanden selskab i mere end én forstand.

Og man udvikler sig jo, hvad man kan lide, og hvad man tænder på, så nogle gange supplerer man indkøbet fra hjemmesiden efter, hvordan man ændrer sig, men der er også de gange, hvor det kan blive svært at erkende, at man har brug for noget nyt fra Love Lingeri.

Og vi taler ikke om, at man har købt noget i en forkert størrelse, men når ens krop har forandret, så man ikke kan passe det længere.

Hellere få noget nyt fra Love Lingeri end at mose sig ned i det gamle

For man havde sådan set købt det fra butikken i sin tid, hvor man kunne passe det, men over et par måneder eller får har man dyrket mindre motion og måske spist mere, end man har forbrændt.

Og så er der jo sket det, at det sexede undertøj, man fik af sin bedre halvdel, ikke længere passer en.

Man påstår hårdnakket, at man må være kommet til at vaske det forkert, så det nu er krympet, men det kan være på sin plads, at man lige bogstaveligt talt ser sig selv i spejlet, inden man iler over på hjemmesiden og køber en udgave i samme størrelse.

For måske skal man en størrelse op, og det er der ingen skam i, for man er stadigvæk smuk som den, man hele tiden har været. 

More articles