Derfor er det godt med en dygtig tekstforfatter

06 April 2021
Mathias Nielsen

editorial

Med al den kunstige intelligens vi omgiver os med nu til dags, kan det virke underligt, at det at skrive tekster stadig har noget eksistensgrundlag. Hvordan kan det dog være, når diverse robotter blot kan lytte til, hvad man har at sige verbalt? Det dykker vi ned i herunder.

Tekst har stadig stor betydning

Selvom skriftlig kommunikation i høj grad er noget der kendetegner fortiden, inden man begyndte at få telefoner og internet osv., så er det noget der fortsat har været relevant og stadig er det den dag i dag. Èn af grundende er, at vi mennesker finder det nemt at have tekst vi kan læse, blandt andet fordi det så er statisk – hvis du ikke forstod det første gang, kan du læse det igen. 

Du kan også dele tekst med andre, uden at skulle genskabe teksten. Sådan er det jo ikke helt med talesprog. Hvis du hører en god vittighed, skal du selv fortælle den videre hvis du vil give andre samme oplevelse, som du selv havde da du hørte den første gang.

Især på internettet er tekstligt indhold stadig det mest brugte. Og det bliver også brugt af søgemaskiner til at “forstå” og tolke på det tekstlige indhold. Google sorterer for eksempel deres søgeresultater baseret på det tekstlige indhold, der knytter sig til de forskellige hjemmesider.

Hvorfor er det vigtigt med en god tekstforfatter?

Som virksomhed er det vigtigt at kunne skrive gode tekster, der kan befinde sig på virksomhedens hjemmesider eller på sociale medier eller på andre hjemmesider, hvor teksterne så henviser til hjemmesiden. På den måde giver man først og fremmest sine kunder en god oplevelse, men det hjælper også til at man kan fremstå ordentlig og professionel, hvis det tekstlige indhold er tip-top. Samtidig kan man med gode SEO-tekster sørge for, at éns hjemmeside ligger blandt de øverste på en Google-søgning.

Her kan du finde en dygtig tekstforfatter.

More articles