Der kan være meget malerarbejde at give sig i kast med

16 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvor mange gange, hvis du skal være ærlig med dig selv, får du lige en fiks idé om, hvad du godt kunne tænke dig at forskønne hjemmet derhjemme, men når det så kommer til stykket, så bliver det mere omfattende, end du lige forestillede dig?

De fleste kommer nemlig til at tænke på sådan noget med, at man da godt lige kunne male om, prøve en ny farve af eller bare forsøge at dekorere nogle lokaler med nye farver af noget malerarbejde.

Men mens man sidder der i ro og mag og tænker sig til, hvor flot resultatet bliver, så tænker man mere den mellemregning med selve malerarbejdet som noget, hvor man lige ser sig selv stå med en malerpensel og køre den op og ned, mens man får lagt den nye farve på.

Det er utroligt, at selv folk, der har malet før, forestiller sig den slags tit og ofte, men det kan måske have noget at gøre med, at man forsøger at blokere det trælse arbejde ude.

For den slags malerarbejde er virkelig omfattende, når man først begynder at give sig i kast med det, for drejede det sig bare om at male med en pensel, som man ser det i reklamerne, hvor et par hygger sig med penslerne og driller hinanden, mens de arbejder, så var det let nok.

Men man skal først vælge farven, købe den samt remedierne til at male, og så kan man dække af til, at selve malerarbejdet kan begynde.

Derudover skal møblerne og andet, der ikke er naglet fast, jo også fjernes fra området.

Så skal der males, og der skal males godt til omkring malertapen, og når man er færdig, så skal man givetvis male en gang mere eller to.

Hav lige dette in mente, inden du giver dig i kast med dit næste malerprojekt.

More articles