Dansk mad i top klasse på din lokale restaurant i Ribe

17 March 2020
Astrid Pedersen
Dansk mad i top klasse på din lokale restaurant i Ribe

De fleste mennesker – unge som ældre – sætter pris på et hyggeligt restaurant besøg i ny og næ. Der er noget helt særligt ved at spise ude på en god restaurant. Ud over det, at man slipper for indkøb, madlavning, oprydning og opvask, vil man typisk på en restaurant blive præsenteret for retter, man aldrig selv ville servere – endsige tilberede.

Samtidig kan et besøg på en restaurant, hvor maden tilberede og anrettes af uddannede kokke og dygtigt serverings personale tjene som inspiration til hverdagens gastronomiske udfoldelser. Restaurant mad behøver nemlig ikke at være hverken dyrt eller særdeles kompliceret og bestående af sjældne råvarer for at smage godt.

Du kan sagtens finde en god restaurant, som fremstiller klassiske retter fra det traditionelle danske køkken, og som holder et ganske rimeligt pris niveau. Det er bare et sprøgsmål om at lede de rette steder – og så kan du være rigtig heldig at bo i nærheden af en af de bedste danske restauranter i Ribe.

Restaurant Backhaus – lækker dansk mad til fair priser

Hvis du og din familie er bosat i den skønne sønderjyske købstad Ribe – eller i allernærmeste omegn – kan du for eksempel invitere hele banden på en hyggelig middag hos Backhaus. Backhaus er en dansk restaurant i Ribe, som med sin hyggelige beliggenhed i byens historiske midte udgør de perfekte rammer for et velsmagende måltid traditionel dansk mad.

Hos Backhaus findes der retter for en hver smag. Uanset om I kommer til brunch, frokost eller aftensmad, vil I hos Backhaus kunne finde retter, som passer til både yngre og mere bedagede smagsløg. Vælg for eksempel en af de lækre og velsmagende fiske retter som for eksempel dampet torsk, stegt eller fyldt rødspætte – eller måske det kendte og elskede Stjerneskud med rejer?

Du kan se hele menuen og bestille bord på backhaus-ribe.dk

More articles