Bliv klogere på hvad en coating er

15 February 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Er du endnu ikke bekendt med, hvad en coating helt præcist er? Så kommer vi det nærmere omkring i denne artikel. Det kan nemlig gå hen og blive meget relevant for dig, som har en ventilationssystem i din virksomhed. 

Disse ting skal fremhæves omkring coating 

Coating kan beskytte mod rust 

En første ting du skal vide omkring coating er, at det er en behandling, der kan være med til at beskytte mod rustdannelse. Og det kan kun have din interesse, når det kommer til ventilationen. For hvis først rust begynder at angribe systemet, så vil det svække det, så det med tiden skal udskiftet – og det vil være noget noget så dyr fornøjelse. 

Med en coating kan du sikre dig, at din ventilation får den beskyttelse, den har godt af. Du kan også læse meget mere her: https://safe-coating.dk/ 

Coating kan bruges til at lukke revner i ventilationen 

Har du utætheder, revner eller andet i dit ventilationssystem? Så kan en coating være svaret på dine problemer. Den kan nemlig gå ind og lukke de utætheder der er, som gør systemet mindre effektivt. Du behøver derfor ikke udskifte ventilationen, da dette kan være lige den løsning, der skal til. 

coating

Der findes brandhæmmende coatings

Noget du også skal vide er, at der findes brandhæmmende coatings. Det er naturligvis ekstra relevant i f.eks. etagebyggerier, hvor ventilationskanalerne også bevæger sig gennem hele bygningen. Det kan både være relevant for dig, som står med et nybyggeri og for dig, som har et ældre ventilationssystem.

Du kan hyre firmaer til at håndtere det for dig 

En coating er naturligvis ikke noget, du selv bør kaste dig over. Og heldigvis findes der også firmaer, som har specialiseret sig i lige netop dette arbejde. Du kan derfor også begynde at søge i dit lokalområde efter firmaer, der kan komme dig til undsætning.

 

More articles