Blev din grænse overgået med en gave fra Love Lingeri, eller var det lige dig?

17 September 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man er i et forhold, så bør man kunne snakke om alt, men det er også et sjovt skæringspunkt, man opdager med hinanden, for med tiden bliver man så fortrolige, at man næsten kan læse hinanden på ens kropssprog, og det medfører så, at man også gerne vil have lidt tid for sig selv.

I starten er man så nyforelsket, at man ikke kan slippe hinanden, og man vil gerne lære den andens allerinderste at kende, hvad det så end kræver; og man er villig til at ofre alt for den anden og gøre alt, hvad der kræves, for at man kan blive sammen.

Men det er jo også følelserne, der taler, for er man egentlig helt klar til, hvad den anden har at byde på?

Noget af det mere intime er jo sex, og specielt i starten kan man næsten overleve på kærlighed og kildevand, men man tager også de mere sikre valg rent seksuelt.

Tag imod gaven fra Love Lingeri, hvad det så end er

Men det er lidt ligesom at gå på kompromis: det er retfærdigt, men ingen parter bliver helt tilfredsstillende fuldt ud af det.

Så lad os sige, at der er et køb fra Love-Lingeri.dk, som man gerne vil have, at den anden ifører sig, så man bliver helt tændt af det.

Er man så villig til det, for det kan være, det er noget, som der overskrider ens grænser, eller som man ikke føler sig komfortabel i.

Det kan så også være, at man finder en ny side af sig selv med denne gave, som man pludselig kan se sig selv i mere end bare ofte.

Man skal huske på, at sådan en gave er givet af kærlighed, så selvom man måske ikke bryder sig om det, så skal man tænke på, at man så kan gøre det for en anden, hvis det tænder personen; så vil den anden måske også gøre gengæld på den gode måde.

More articles