Bekymringsrynkerne er en del af dig

07 January 2021
Anders Lundtang Hansen

Bekymringsrynker kan komme mange forskellige steder, men det er mest i ens ansigt, da vi her har smidighed nok til at ændre mimik og træk, og der er da også mange ansigtsudtryk, man kan nå at lave på kort tid.

Vi mennesker kan faktisk lave mange flere ansigter, der afslører vores tanker og indre velvære eller mangel på samme, end man lige tænker over – og man modtager dem også ubevidst hos modparten.

Derfor kan en genkendelig bekymringsrynke opstå mellem øjnene i flere bølger alt efter, hvor meget hud og plads man har i ansigtet.

Det sker både, når man åbner øjnene vidt op, eller man netop kommer til at lave en bekymret mine. Deraf navnet.

Men det kan jo også forekomme ved ens mundvige, når man er bedrøvet eller ked af det, og det kan jo også være en afart af bekymring.

Skal man have fjernet de bekymringer

Vi har jo brug for at udtrykke os, så man skal være i stand til at lave de ansigter, men nogle af os kan ende med, at de ansigtstræk skaber permanente rynker, når man ikke laver de ansigter.

Dem er man måske ikke så glad for, at man prøver sig frem med creme eller yoga i ansigtet.

Det kan gøre en forandring for en, men måske skal man også bare lære at smile lidt mere, så man ikke får et kronisk udtryk i ansigtet, hvor man ser sur eller bekymret ud.

Selv hvis man ikke er sur eller bekymret, kan det komme automatisk, når man laver det udtryk med fjæset.

Det kræver desuden flere muskler at se vred ud, end det gør at smile, så det er bare med at praktisere den slags lidt mere.

Man behøver ikke gøre det på en lalleglad måde, da mindre smil også kan gøre det, og selvom man ikke gør det konstant, så kan mindre også gøre underværker.

More articles