Bedre tandretning med Invisalign

28 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Mange mennesker oplever at tænderne flytter sig og bliver skæve med alderen. Er du et af disse mennesker er du sikkert ked af at dit før så smukke smil er blevet skævt på den ufede måde.

Måske har du overvejet tandretning, men ikke ønsket at skulle fremvise en mund fyldt med metal hver gang du smiler. De fast monterede tandbøjle i metal, som du kender fra din ungdom, er måske søde og charmerende når de sidder på en ung knøs eller en purung pige. Men er man først ude over teenager årene virker det knap så tillokkende med ”togskinner”.

Der er samtidig mange ulemper ved fast monterede metal bøjler ud over de rent kosmetiske og æstetiske. Med en fast bøjle samles der nemt madrester hvilket kan give anledning til problemer så som tandkødsbetændelse og karies, bedre kendt som huller i tænderne. Det kan være vanskeligt at rengøre tænderne når der sidder en bøjle i vejen. Og så vil man have tendens til udvikling af dårlig ånde.

Tandretning for modne mennesker med Invisalign

Du behøver dog ikke at skulle bekymre dig for atter at skulle igennem et tandretning forløb med ubehagelige togskinner. Her i 2021 kan du nemlig få rettet tænder på langt mere komfortabel og æstetisk vis ved hjælp af Invisalign tandskinner. Invisalign teknologien baserer sig på 3D computergrafik og ditto print teknik.

På baggrund af et aftryk af din mund – eller en scanning af samme – vil din tandlæge få fremstillet de lette Invisalign bøjler særligt til dig. Du vil i løbet af omtrent et år – måske oven i købet kortere tid – kunne genvinde dit flotte og charmerende smil ved hjælp af Invisalign. Og så kan du tage dine Invisalign skinner ud hvilket gør det en del nemmere at opretholde mundhygiejnen.

Få en tid til forundersøgelse hos You Smile I Smile via hjemmesiden yousmileismile.dk

More articles