Alle kan blive vikar i Herning

08 November 2021
Anders Lundtang Hansen

Det vil sige: i hvert fald alle mennesker, som der er i den arbejdsduelige alder og kan bidrage med noget på en arbejdsplads.

Så i den forbindelse er man ikke sygemeldt, og man er ikke alt for ung eller pensionist, men ellers er der ikke så mange krav til at blive vikar i Herning, som det heller ikke gælder i andre dele af landet.

Det er mere noget med at markere, hvad man kan arbejde med, hvad man har af erfaring, hvad man kan, har af færdigheder og alle de andre personlige ting om en, så man kan forsøge at matche en sammen med en arbejdsplads.

Nogle gange lander man hurtigt et arbejde, mens man andre gange måske ender med at være tilknyttet dette vikarbureau i Herning i længere tid, end hvad man måske havde regnet med – andre er glade for at arbejde som vikar, da det er den livsstil, som der passer til dem.

Alle er velkomne som vikar i Herning

Men tit står en arbejdsplads måske og skal bruge noget arbejde i en sæson, en enkelt dag eller bare en periode, hvor en person kan træde til, så der ikke engang er tale om, at der kan komme en fastansættelse på tale.

Men det kan så vise sig senere, at begge parter bliver så glade for hinanden, at man ender med at lande sig en fastansættelse på dette sted.

At arbejde som vikar er også med til at holde en ved lige, så man føler, at man bidrager til samfundet, for for mange af os er det en del af vores identitet, at vi er på arbejdsmarkedet og bidrager hertil.

For andre er det også en måde at holde sig aktiv, så man ikke sygner hen og bliver lad – eller helt sakker bagud med at være til rådig og aktuelt på arbejdsmarkedet. 

More articles