Aktiviteter, man kan lave på en træterrasse

03 November 2022
Anders Hansen

editorial

Det er skønt og dejligt at have en træterrasse, men man har jo ikke fået sig sådan en, bare fordi man skulle kigge på den. Her kommer nogle forslag til, hvad du egentlig kan bruge den til.

-Ens træ terrasse er perfekt til udendørs fester og sammenkomster. Du kan sætte en buffet eller grill op på terrassen, og alle kan nyde det smukke vejr.

-Hvis du har en swimmingpool, er terrassen det perfekte sted at slappe af i solen. Sæt nogle liggestole og paraplyer op, og så er du klar.

-Terrassen er også et godt sted for børn at lege. Hvis du har en trampolin, kan de hoppe løs til deres fulde tilfredshed. Og hvis du har en gynge, kan de svinge længe og underholde sig på den måde.

Træterrasser

Hvad kan man lave på ens træterrasse, når det er dårligt vejr?

-Hvis vejret er dårligt, kan du stadig bruge din terrasse. Bare sæt nogle stole og et bord op, og du kan nyde udsigten, selvom det regner.

-Du kan også bruge din terrasse som legeplads for børnene. Hvis de er trætte af at være indenfor, kan de gå udenfor og løbe rundt på terrassen.

-Og hvis du virkelig ønsker at bruge din terrasse i dårligt vejr, kan du altid installere markiser eller en baldakin. På den måde kan du stadig nyde udendørslivet, selv når det regner.

Hvem skal man bruge træterrassen sammen med?

-Hvis du har en familie, er terrassen et godt sted at tilbringe tid sammen. I kan spise måltider udendørs, spille spil eller bare sidde og snakke.

-Hvis du har venner på besøg, er terrassen et godt sted at mødes. I kan tage drinks eller spille spil.

-Og hvis du har brug for lidt tid alene, er terrassen et godt sted at læse en bog eller tage en lur i solen.

More articles