Nyd de lune sommeraftener med et lækkert bålfad

24 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Sommeren er lige rundt om hjørnet. For de fleste haveejere betyder det nærmest en permanent udflytning fra hjemmest fire vægge til havens frie og luftige rammer.

Planlægger du og din familie at tilbringe sommeren 2021 i haven bør du sørge for at denne er klar hertil, og er udstyret med det rette udstyr – for eksempel møbler, havegrill og udendørs legeredskaber. Og i den forbindelse kan du overveje at anskaffe et bålfad.

Hvad kan jeg bruge et bålfad til?

Et bålfad er tænkt som en erstatning for en fast bålplads som er bygget i haven. Derfor kan du bruge et bålfad på samme måde som du ville bruge en bålplads eller et ildsted. Du kan tænde et hyggeligt, duftende og stemningsfuldt bål i dit bålfad og se det buldre lystigt mens mørket falder på.

Familien kan samles i hyggeligt og festligt lag omkring bålet i dit bålfad og bage snobrød eller riste pølser over gløderne fra bålet. Og da mange bålfade fås med grill indsats kan I oven i købet bruge bålfadet i stedet for havegriller når der skal grilles bøffer, pølser, fisk eller grøntsager.

Hvad er fordelen ved et bålfad?

Det fine ved et bålfad i forhold til en fast bålplads er at du med et bålfad ikke behøver at grave dele af din græsplæne op for at anlægge bålplads.

Samtidig er et bålfad mobilt hvilket giver en vis fleksibilitet. Du kan flytte dit bålfad mellem forskellige placeringer i din have eller på husets terrasse. Dette har den fordel at du kan rykke bålfadet i læ afhængig af vindretningen og ikker er fastlåst til det samme sted når den står på bålhygge i det lille hjem. Og så er et bålfad nemt at gemme af vejen når udendørs sæsonen er forbi.

Find dit nye bålfad i den online shop på Ideshoppen.dk.

More articles