1, 2, 3 – find din maler i Randers

27 December 2020
Anne-Mette Hansen

Malerarbejde er noget, man ikke kommer uden om. Lejligheden skal gøres klar til fraflytning. Det nye hus skal gøres indflytningsklar. Det er altid et stort arbejde at male, uanset om det gælder et eller flere rum. Du skal have indkøbt maling og udstyr, have gammelt tøj på, gøre rummet klar til at blive malet.

Læs med her og få en god guide til at gøre klar til malerarbejde. Vil du hellere hyre en dygtig maler? Så får du også lidt gode råd til at finde en maler i Randers.

Sådan bliver du klar til malerarbejde

Der er flere ting at tænke på, når det kommer til malerarbejde. Men generelt er der tre vigtige processer. De er:

1. Indkøb af maling og redskaber

2. Klargøring af rummet 

3. Selve malerarbejdet

Først skal du ud og indkøbe den rigtige maling. Det kan være svært at finde hoved og hale i, og du kan godt få brug for at spørge en ekspedient i malerbutikken. Derudover skal du have forskellige slags pensler og ruller, alt efter hvad der skal males.

Rummet gøres klar til malerarbejde ved at fjerne møbler og lignende. Er det tomt, skal du have spartlet væggene inden du maler. De skal typisk også have en tur med en god grundrens, der rengører væggene og gør dem klar til maling. Sidst men ikke mindst skal du også lige huske at sætte malertape op – så du ikke får maling, hvor det ikke skal være!

Sådan – nu kan du gå i gang med dit malerarbejde!

1, 2, 3 – hyr en dygtig maler

Lyder de tre trin lidt for krævende? Vil du bare kunne læne dig tilbage? Så kan du også vælge at hyre en dygtig maler i Randers. Det er næsten så nemt som at tælle til tre!

Læs mere om ét af de mange malerfirmaer i byen her!

More articles